Nieuwe mogelijkheden bij de freule

Haken met de Freule op een andere dag

 

Vanaf nu kun je bij de Freule van Piepenstein ook extra haakochtenden of -avonden of de zaterdagmiddag boeken om in een besloten groep samen te (leren) haken. 

 

Minimale deelname is dan 2 personen, al dan niet beginners of (een beetje) ervaren. De datum bepaal je in overleg. In principe is dit hetzelfde concept als de gewone Haakmomenten bij de Freule. Alleen op een speciaal voor jou afgesproken tijdstip en met je eigen clubje.

 

Ideaal om samen met je beste vriendinnen of zussen in een besloten groep te (leren) haken. 

 

Kosten: €17,50 voor een beginner en €7,50 voor een ervaren haakster. Zie hier voor de inhoud van de workshop. Op zondagmiddag is er een toeslag van €17,50.

 

Plaats: bij de Freule aan tafel (thuis) in Venlo.

Vraag via de contactpagina naar de mogelijkheden.

 

Haakworkshop bij je thuis

 

Ook is het mogelijk om een haakworkshop bij jou thuis te boeken. Fijn om in jouw eigen omgeving te (leren) haken met een aantal gezellige mensen samen. Jij zorgt dan zelf voor de koffie en thee en de Freule brengt alle haakbenodigdheden mee. De workshop duurt 2,5 tot 3 uur lang. Het kan op een ochtend en in de avond en in het weekend.

 

Minimale deelname is 2 beginners al dan niet samen met ervaren haaksters. De datum bepaal je in overleg. In principe is dit hetzelfde concept als de gewone Haakmomenten bij de Freule. Alleen op een speciaal voor jou afgesproken tijdstip en op een andere locatie.

 

Kosten: €17,50 voor een beginner en €7,50 voor een ervaren haakster. De boekingskosten zijn €10, omdat het meer voorbereiding vergt. Zie hier voor de inhoud en de materialen van de workshop. Op zondagmiddag is er een toeslag van €17,50.

 

Plaats: bij jou thuis in de regio Venlo. Buiten Venlo geldt een kleine reiskostenvergoeding van €5.

 

Vraag via de contactpagina naar de mogelijkheden.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0